פונדו שוקולד

מצרכים:

  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • מקל וניל
  • מקל קינמון
  • ליקר
  • תערובת תבלינים, לפי הטעם (קינמון, זנגוויל, הל, מוסקט…)

אופן ההכנה:

  1. להכניס את השמנת המתוקה לסיר ולחמם על אש בינונית.
  2. להוסיף את התבלינים ומקל וניל חצוי לאורכו.
  3. להביא לרתיחה ולהסיר מהאש, להוציא את מקל הוניל ולרוקן את תוכנו לתמהיל השמנת.
  4. להוסיף את פתיתי השוקולד ולערבב היטב.
  5. להוסיף את הליקר ולערבב.
  6. להעביר לכלי הפונדו ולהגיש חם.

פרטים נוספים

  • מקור המתכון:ארט דה קוקו
  • צילום:יחצ

מאמרים נוספים

 ↑