מצרכים:
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
- מקל וניל
- מקל קינמון
- ליקר
- תערובת תבלינים, לפי הטעם (קינמון, זנגוויל, הל, מוסקט…)
אופן ההכנה:
- להכניס את השמנת המתוקה לסיר ולחמם על אש בינונית.
- להוסיף את התבלינים ומקל וניל חצוי לאורכו.
- להביא לרתיחה ולהסיר מהאש, להוציא את מקל הוניל ולרוקן את תוכנו לתמהיל השמנת.
- להוסיף את פתיתי השוקולד ולערבב היטב.
- להוסיף את הליקר ולערבב.
- להעביר לכלי הפונדו ולהגיש חם.