• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > צוות מנטקה > התגמיש - לחמים ומאפי שמרים ללא גלוטן

לחמים ומאפים שמרים ללא גלוטן - התגמיש - מנטקה

פרטי האירוע:

מתי? 03/01/13 , בין השעות 18:00-21:30
איפה? ספייסס - ביל"ו סנטר, כפר ביל"ו.
טלפון לפרטים: 052-8755270
אי-מייל לפרטים: Info@Manteka.co.il
שם המארח: מנטקה

התגמיש - לחמים ומאפי שמרים ללא גלוטן

סדנת אפייה מרתקת ללא גרם אחד של גלוטן, תוך שימוש בקמח התגמיש הייחודי, עם תמי בן דוד

 "לא על הלחם לבדו יחיה האדם"... זה נכון, אבל לחם עדיין נותר המזון הבסיסי ביותר וזו הסדנא שתיתן את המענה הכי מושלם לצורך הבסיסי הזה. לחם קל, חלות קלועות, פיתות, לחמניות ובייגל, פוקאצ’ות אנטיפסטי ולקינוח רוגעלך או רולדות שמרים – הכל בשיא הקלות והפשטות, יותר בריאות, וחשוב באותה מידה: טעים, ללא טעמי לוואי והויזואליות שהיא האוכל לעיניים. לצד החוויה הקולינרית, הקניית הרגלי עבודה וטיפים שייעלו וישפרו את חוויית האפייה הביתית  להשגת הצלחה בטוחה והנאה מירבית. 

הסדנא תועבר ע"י תמי בן-דוד, הכהנת הגדולה שלנו לענייני אפייה נטולת גלוטן. תמי התחילה את דרכה בבלוג "קולינריא" שחשף מתכונים שרקחה במטבחה עם דגש על מצרכים בריאים ועשירים בערכים תזונתיים. עם חלוף הזמן, ראתה תמי כי קיימת מצוקה קולינארית אמיתית בקרב אוכלוסיית הצליאקים, והחליטה להקדיש מזמנה ומרצה ומהידע הרבה שצברה, לפיתוח מתכונים נטולי גלוטן/סוכר/ביצים ועוד רגישויות נוספות. תמי אחראית על פריצות דרך משמעותיות בתחום עם הפיתוח של "קמח תמי" ו"קמח התגמיש".

בסדנא נכין:

- פיתות טאבון על מחבת
- חלות מרובעות
- פוקאצ'ות
- לחמניות ובייגל טוסט
- בצק שמרים מתוק לרוגעלך ולרולדה

שימו לב:

- הסדנא מעשית.
- מחיר כרטיס: 300 ש"ח.
- השתדרגנו ל-Pay Pal - ההרשמה למפגש מתבצעת דרך אתר מנטקה, והתשלום בכרטיס אשראי דרך Pay Pal - חברת הגבייה האינטרנטית הבטוחה ביותר בעולם.
- במידה ולא נותרו לנו כרטיסים, כתבו אלינו ל events@manteka.co.il ואנו נעדכן אתכם לגבי התאריך הבא בו מתקיימת סדנא.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר

הכה את המומחה

שאלו את ירון אלבלק - דף פנים
שם פרטי: (*)
הכנס/י שם פרטי ושם משפחה.
כתובת אי-מייל: (*)
הכנס/י בבקשה כתובת אי-מייל תקינה.
נושא השאלה: (*)
הכנס/י את שם מתכון העוגה.
השאלה:
הכנס/י את מתכון העוגה.
תמונה (עד 1/2M):
הכנס/י את תמונת העוגה. גודל הקובץ המקסימלי: 500K.
שאלתכם תתפרסם ותענה בטור "הכה את המומחה" עם הקונדיטור ירון אלבלק