• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > מתכוני פטיפורים וקינוחים אישיים

מתכוני פטיפורים וקינוחים אישיים

מנה מרעננת של מוס קוקוס ואננס, כשלידו תוספת שוקולד-עוגיות
קינוח לימוני עם בסיס פריך ומתפצח.
קינוח מפנק של שוקולד לבן ונוגט.
משקה חורפי ומפנק של לוטוס ושוקולד.
חביתיות ממולאות בממרח שוקולד, נוגט אגוזים וגבינת ריקוטה
אז מה זה אקלר? פחזנייה ארוכה, עשוייה מבצק רבוך שמצולף בצורה מוארכת, נאפה ונהיה זהוב וחלול מבפנים. ובפנים? בפנים ממלאים בכל טוב!
גם טראפלס וגם לוטוס, מה עוד צריך?
וופל בלגי זוגי עם רוטב שוקולד לבן, גנאש שוקולד מריר חם, גלידה וקצפת.
קינוח קרמבו מיוחד עם גבינת מסקרפונה, פיסטוק ומרמלדת תות.
שילוב נהדר של גלידה נימוחה, קרמבל פריך ותפוחים!
משמעות השם פיימונטה באיטלקית הוא "מרגלות ההר", שם התואם את אופיו הגאוגרפי של המחוז בצפון מערב איטליה.
ממתקי תמרים פשוטים וטעימים ללא צורך באפייה.
פיננסייר מתובל היטב, המוגש לצד תפוחים.
השילוב המופלא של חמיצות עם מתיקות, מרוכז לתוך פטיפור אישי.
קינוח חגיגי לראש השנה...
קרפ חגיגי במיוחד, שיכול להקפיץ כל ארוחה.
קינוח אישי המוגש אל מרכז השולחן וגונב את ההצגה.
מתכון קלאסי לאותו קינוח נוסטלגי. 
מתכון מידיו של כריסטוף אדאם האגדי.
קינוח נפלא המשלב בתוכו מגוון עשיר של פירות קיציים.
תותים עם שוקולד הם שילוב מושלם. כאן הם מובאים כקינוח אישי וחגיגי. 
קינוח חגיגי המתאים לשבועות ומשלב גבינת מסקרפונה קרמית ועשירה. 
קינוח מרשים המשלב בין פריכות הקדאיף למרקם קטיפתי של קרם פטיסייר לוטוס. אפשר להכין את כוסיות הקדאיף בתבנית שקעים סטנדרטית או ישירות בכלי ההגשה.
את האורז אנחנו בדרך כלל מגישים כתוספת למנה העיקרית. כאן הוא מככב כקינוח.
עוגות אישיות עם מלית גבינה דחוסה ועסיסית (כמו בעוגת גבינה של סבתא) ונצנוצי ריבה אדומים. פתרון מושלם לקינוח בפיקניק שבועות.  
מנת רושם מהירה ומושלמת לאירוח: את כל המרכיבים אפשר להכין מראש. מרכיבים שנייה לפני ההגשה וקוצרים מחמאות!   
יש משהו בשילוב של הקרמל העדין שנוצר בעת צליית האגסים ומיץ ההדרים המצומצם שהופך אותו לבלתי נשכח.
רוטב הקרמל והמלח הופכים את מנת הסופלה לממכרת. 
מתכון לפנקייקים אוויריים במיוחד שיעשירו כל ארוחת בוקר.
קינוח חגיגי ועשיר על טהרת המצות.
מתכון חגיגי ומרשים, מתוך מגזין הגורמה הכשר החדש "בופה".
נחשי אקלייר במילוי מוסלין פרלינה אגוזים עשיר.
קינוח אישי של מוס שוקולד לבן בכוסות בשילוב תות שדה
שוקולד ותותים הוא השילוב הכי רומנטי שיש...
פפאנש- כדורונים מתוקים שכל כך מזוהים עם המטבח ההונגרי.
מנת קינוח של לב שוקולד במילוי גנאש פטל ומוס שוקולד לבן, של השף ערן שוורצברד.המנה משתתפת באתגר האפייה של מנטקה. צרו את הקינוח בעצמכם, והעלו אותו לדף הפייסבוק של מנטקה…
מתכון לממתק שוקולדי-אגוזי של שף קונדיטור כריסטוף מישאלק.
קינוח מעט מורכב, אך שווה את ההשקעה למי שאוהבים.
מגוון עשיר של פירות יבשים עטופים בעוגיית מקרון.
מתכון לעוגת סולת המוגשת לצד קרם פטיסייר המעניק טוויס יוצא דופן.
מתכון מצולם, צעד אחר צעד, של מרמלדת משמש ומרציפן באדיבות "בישולים".
מתכון מצולם, צעד אחר צעד, של גומי חמוץ בטעם פטל באדיבות "בישולים".
מתכון מצולם, צעד אחר צעד, של נוגט לבן באדיבות "בישולים".
מתכון מצולם, צעד אחר צעד, של מרשמלו פסיפלורה.
"מאפה ליאון" הותיק והמוכר מיפו, חולק איתנו מתכון למאפה מתוק של שטרודל גבינה מתוקה ודובדבנים.
צ'ורוס" הוא מעיין לביבה צרה וארוכה שמטגנים בשמן עמוק ישירות מ"שקית הזילוף". מיד בסיום הטיגון נהוג לטבול אותו היישר בסוכר.
קרם ברולה קוקוס, על בסיס חלב קוקוס, המעניק מרקם, ניחוח וטעם יוצאי דופן.
מתכון זה ללא קמח שבהחלט יכול להתאים לתפריט דל בגלוטן או לפסח.
קינוח חגיגי של פחזניות במילוי מוס חלבה ברוטב שזיפים- מתכון עשיר בטעם ומרשים למראה.
מתכון לבלינצ'ס חגיגיים במיוחד לראש השנה.
מתכון עשיר בפירות ארץ ישראליים- תמרים, תאנים ותפוחים.
לכבוד ראש השנה, מתכון אישי של קרמבל תפוחים באדיבות מסעדת סיטארה.
לכבוד ראש השנה, מתכון מתוק של עוגת שמרים "בריוש" בציפוי קריספי של שקדים וכמובן... דבש, כולל הפתעה מתוקה לבוקר שלמחרת ערב החג.
מתכון קייצי ומרענן על טהרת היוגורט, עם תמרים ותפוחים בקרמל.
מתכון raw food של חטיפי חלבה בציפוי שוקולד.
מתכון לפטיפור עשיר המשלב שוקולד, פיסטוק וטוויל פולי קקאו.
שילוב של קוקוס ושוקולד הוא אחד המנצחים.
הפטיפורים הללו תמימים למראה, אך מסתירים בכל ביס תועפות של שוקולד ממיס לבבות.
מתכון למאפה גבינה אישי בשילוב מעניין של פסיפלורה. 
מנת גרנולה עשירה המשלבת פטל ודבש.
מתכון לפטיפור גליליות מעוטר.
מנה קטנטנה, עשירה וחגיגית, שתשאיר טעם טוב בסיומה של כל ארוחה.
מתכון לסושי מתוק - שומשום, שוקולד ונוגט.
טרייפל צבעוני ועשיר עם גבינה ופירות עונתיים.
ממתק - חטיף מדליק וכייפי כשר לפסח.
קינוח קלאסי של קרם אנגלז (רוטב וניל), שבניגוד לקרם פטיסייר לא מוסמך עם קמח או קורנפלור אלא עם ג'לטין.
אטריות הבצק שהגיעו ממדינות הבלקן ומתורכיה לאזור המזרח התיכון והלבנט והשתרשו במטבח הערבי האזורי.
הפחזניות עשוית מבצק רבוך שנוצר במאה ה-16 על ידי קונדיטור איטלקי בשם פנטרלי, ששימש כקונדיטור בחצרה של קטרינה מדיצ'י בונציה.
הסברינה התפתחה מהבבה או מהרום הצרפתי שמקורו מעוגת הבבקה המזרח אירופאית.
מאפה המבוסס על בצק רבוך, שמקורו בצרפת. משמעות השם בצרפתית היא ברק (ככל הנראה בהשראת הברק של ציפוי הפונדנט).
פאי לימון חמצמץ-מתקתק, באיזון מושלם ובהגשה אישית בכוסות, תוצרת משק ברזילי.
מתכון מתוק ליום אהבה, מתאים במיוחד לסופה של ארוחה רומנטית מושקעת.
ממתק הודי חורפי עשיר בפיסטוקים, קוקוס והל.
פטיפור שכבות משובח מבית גליה קונדיטוריה הירושלמי.
קינוח זביון תמיד יכול להפתיע. הוא אחד הרטבים שמשרתים אותי נאמנה ולעולם אינו מאכזב.
מתכון של בית הקפה הפריזאי המפורסם La Duree.
לא תמיד צריכים לחפש משהו חדש לחלוטין. לפעמים, כדי לרענן מנה מוכרת, די להלביש לה לבוש אחר.
קינוח כוסות אישי וחגיגי המבוסס על גבינת מסקרפונה עשירה, ומקושט בגרגירי רימון טריים ועלי נענע רעננים.
מנטקה מארחת את הבלוגרית חיה דר לקינוח חג חגיגי במיוחד, בהשראת הקורדון בלו.
גלילות חגיגיות וקריספיות במלית עשירה של פירות טריים ויבשים, מוגשים לצד גלידת וניל ודבש ביתית.
עוגה ללא אפייה על בסיס ביסקוויטים מרוסקים. תערובת הביסקוויטים, השוקולד והתמרים משובצת באגוזים מסוגים שונים ובפירות מיובשים צבעוניים.
קינוח מקורי ומיוחד לכבוד ראש השנה בשילוב טעמי אגסים ודבש.
קינוח חגיגי ומרשים, במנות אישיות קטנות ומרהיבות.
קראמבל פירורי, קריספי, חגיגי וקליל עם פירות טריים לכבוד ראש השנה.
בראש השנה נהוג לאכול תמרים בסימן "ויתמו אויבנו". טעמם המתוק והעשיר של התמרים ממולאים בכל טוב הוא הסיום המושלם לארוחת החג. מנה מרשימה ויפהפיה, המוגשת עם משקה פסיפלורה מרענן.
פנקוטה בניחוח חגיגי עם דבש מענג.
קציפה מפתיעה של קוקוס ושמנת, שניתן לקחת איתכם גם לשילובים נוספים.
קן של שערות קדאיף ממולא בקרם לימון קליל, פטל שחור ונענע.
קינוח קייצי ומרענן שמשלב משמשים בוניל, עם קרם מסקרפונה וטוויל קריספי.
עוגיות המקרון הינן אחד ממאפי הדגל של המטבח הפריסאי, אלו הן עוגיות מבוססות מרנג ואבקת שקדים שממולאות בקרם במגוון טעמים וצבעים, הן נימוחות ובעלות נוכחות ייחודית בפה. בשנים האחרונות מקובל…
"אפרסקים מלבה" הינו אחד מקינוחי הדגל של צרפת, פרי יצירתו של השף הצרפתי האגדי אוגוסט אסקופייה (1846-1935) לכבודה של זמרת האופרה האוסטרלית נלי מלבה. "ואשראן" היא הואריאציה הצרפתית לפבלובה. המתכון…
קינוח הודי עשיר העשוי מרציפן פיסטוק וקוקוס ביתי.
כדורי הגבינה האלה הם אחד הקינוחים המבוקשים ביותר במסעדת טנדורי הוותיקה. קינוח הודי מתוק וכייפי.
עוגות גבינה במנות אישיות, מתוקות ודקורטיביות.
כדורים מפנקים של מרציפן, אפשר לשלב עם מתכונים נוספים כקישוט מקורי, מתוך הספר "מנת היום" של מאיה דרין.
הממתקים המתוקים המוגשים בקונדיטוריית טאטי לחם, כוללים גם חלביצה, כמו של פעם, רק הרבה יותר טעים...
קינוח הונגרי מבית מסעדת טוליפ, ללא סוכר.
לאחר ארוחה דשנה ומצויינת כתמיד, במסעדת Messa בת"א, הזמנו מנה מתפריט הקינוחים שנקראת "קינוח תות". כל כך מעט מילים, שאומרות כל כך הרבה. מיידית קינוח הזה עבר למקום ראשן אצלינו…
קינוח טעים להפליא בכלום עבודה שמשדרג כל בופה קינוחים. מומלץ להגיש בקערה גדולה, אך אפשר גם בכוסות אישיות...

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר