• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > מתכוני לחמים ומאפים מלוחים

מתכוני לחמים ומאפים מלוחים

לחמניות אגוזי לוז עם קמח אורגני מלא מאת השף ארז קומרובסקי
מאפינס טעימים, קלים ומהירים להכנה, ומתאימים לכל המשפחה
לחמניות שבלול טעימות להפליא וקלות הכנה
פשטידה מהירה ודיאטטית לשבועות בירוק לבן
מתכון בריא לשבועות - בורקס פילו במילוי גבינה רזה ותרד
בדרך כלל אני מכין לחם שיפון משאור, שזמן התפיחה שלו ארוך מאוד. את הלחם הזה אפיתי לראשונה ביום קיץ, וכרגיל מיהרתי. בלי למצמץ, הנחתי את הבצק בשמש והוא תפח מהר…
פוקאצ'ה לא שגרתית עם גבינת כבשים.
לחמניות קטנות המשלבות מתוק ומלוח.
חלה עשירה בחמאה ומן הסתם יותר "כבדה". אצלנו בארוחת הבוקר של סופי השבוע נפוצה עם מרקחת פירות אדומים. אני אוהב אותה אפילו כפי שהיא...
הלחמניות הללו טעימות מאוד לארוחת בוקר. ניצן לשמור בכלי סגור במקפיא ובעת הצורך להפשיר כ- 5 דקות בתנור.
לחמניות כשרות לפסח להגשה בליל הסדר עצמו או ביום שלמחרת, בארוחת הבוקר או הבראנצ'.  
בואיקוס הם לחמניות בלקניות עם גבינת קשקבל, שכל יווני או טורקי גדל עליהן.
מתכון לאצבעות פילו קריספיות במילוי גבינה ותרד. 
מתכון לחלה נפלאה ואוורירית שנלמדה בשיעור הראשון בקורס הקונדיטוריה של מנטקה.
מתכון בסיס לפוקאצ'ה של פסטה דלה קזה.
מתכון לקרואסון קריספי של אחד מבתי הקפה הידועים והפופולאריים בתל אביב. 
מתכון לבריוש עשיר של אחד מבתי הקפה הידועים והפופולאריים בתל אביב. 
מתכון ללחם או לחמניות רכות עשירות בפירות יבשים וברוזמרין, מבית "עושים בישול".
קטנות ורכות בציפוי פריך וטעים של דגנים מלאים. את השמרים מוסיפים לבצק רק אחרי חצי שעה, כדי לאפשר לקמח לספוג את המים טוב יותר לפני שהשמרים מתחילים לפעול.
בצק פריך של בורקיטס עם מלית פיקנטית של סמבוסק. מקבלים מאפה אקלקטי ומיוחד, שיסחוט המון מחמאות.
מתכון לטארט תפוחים משובח באדיבות הדס אלבק מקונדיטוריית "לחם טלר" הירושלמית.
חטיף בר בריאות עם פירות יבשים, דנים וקמח מלא, מסדנאת הלחמים של מנטקה בבי"ס בישולים.
לחמניות רכות ותפוחות מחיטה מלאה, מסדנאת הלחמים של מנטקה בבי"ס בישולים.
דגנים בריא עם תערובת קמחים מלאים, מסדנאת הלחמים של מנטקה בבי"ס בישולים.
לחם מלא המכיל 70% קמח מלא, מסדנאת הלחמים של מנטקה בבי"ס בישולים.
מתכון מקורי ללחם שיצר ארז קומבורבסקי לרגל סדרת הקמחים החדשה של סוגת.
מאפיית לחמים ידועה במקלות הזיתים המשובחים שלה. הנה המתכון מתוך הספר: "המדריך המלא לאפיית לחם בבית".
לחמניות רכות ומצויינות, מבית מאפיית לחמים. הקימל? למי שאוהב...
אחד הבצקים העשירים ביותר, גם המתכונת המלוחה שלו.
לחם גבינות מיוחד, שבמקור לקוח מהמטבח הבלוגרי, ונגזר מה"בואיקוס" המפורסם.
חטיפי לחמניות הניתנים להכנה מראש ולהקפאה. לגירסת "מזונות" ניתן להחליף כוס מים בכוס מיץ תפוזים.
לחמניות חצי-מלאות, בריאותיות וטעימות, שנהדר להגיש עם חמאת תפוזים. 
לחידוש עונת החמץ מצורף מתכון ללחמניות משובחות לאירוח או לארוחת ערב קלילה...
לחם מיוחד מתוך הספר "חגיגה ים תיכונית". ניתן להחליף את גבינת העיזים בגבינה לבנה, העיקר שהגבינה תהיה טריה.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר