• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > מתכוני עוגות

מתכוני עוגות

במיוחד לשבועות - פשטידת קוגל מתוקה עם תפוחים ושמנת חמוצה
שטרודל תפוחים קלאסי. ליום חורף קריר או סתם בשביל להתפנק.
עוגת גבינה אפויה בציפוי שוקולדי מתוק.  
רולדה קלאסית וטעימה מבית מיקי בייקרי.
עוגת הדבש האהובה בגירסא טבעונית, ללא ביצים וחלב, וללא... דבש!
עוגת הקונקורד המפורסמת, שלב אחר שלב.
עוגת דבש בעלת טעם דבש מודגש ומרקם דחוס. אני אוהב לשלב בה תמרים, שקדים ובכלל תוספות מפתיעות.
שטרודל קליל להכנה, מבצק פילו, מעולה כקינוח לדקה ה-90 לפני החג.
מי יכול לעמוד בפני השילוב של תפוחים ושקדים?
עוגת שכבות יפייפיה, עם טעמים מתקתקים של דבש.
רולדה מרשימה במיוחד, לכל אירוע, או סתם כדי לפנק את מי שאוהבים.
יש משהו טוב יותר משילוב של גבינה עם ריבת חלב?
לחובבי השילוב המתוק חמוץ, פאדג' נהדר מבית טאטי לחם.
רולדת שוקולד מצויירת בטכניקה שנראית מיליון דולר!
כל כך הרבה וריאציות יש לעוגת גבינה. אבל אין כמו עוגת גבינה קלאסית. 
עוגיות הלוטוס נמצאות לצד שקדים בבסיס העוגה, ואילו ממרח הלוטוס משתלב במלית, מעניק לה טעם עמוק ומיוחד וצובע אותה בגוון זהוב עדין. העוגה העשירה והמעודנת משתבחת עם הזמן וטעימה במיוחד…
מעשירים את מלית המסקרפונה של הקינוח האיטלקי המפורסם בממרח לוטוס ומקבלים טעם עוד יותר עשיר ומפתיע. עוגיות לוטוס מהוות את בסיס הקינוח.  
המרכיב הסודי נכנס לפעולה ומשדרג פלאים עוגת קפה בחושה וקלאסית. מתוך מגזין הגורמה הכשר החדש "בופה".
מתכון לרולדת לוטוס  - אחד מן המתכונים שנלמדו בסדנת עוגות ראווה שהעביר אורן גירון.
עוגת גבינה אפוייה בשילוב אגוזי פקאן מסוכרים.
אחת העוגות המובילות בחג השבועות ב"טאטי לחם".
מוס גבינה אורירי וחגיגי במיוחד לשבועות.
שני חומרי גלם אהובים בעוגה חגיגית אחת - שוקולד וגבינה.
לאלו שאוהבים את השילוב של גבינה עם שוקולד - רולדת שוקולד בגבינה מוקצפת וציפוי שוקולד קטיפתי.
מסקרפונה היא אחת הגבינות היותר עשירות להכנת עוגות.
עוגת גבינה קלאסית לשבועות באדיבות רולדין.
עוגה עשירה וטעימה ויותר מכל - כשרה לפסח!
טארט קלאסי צרפתי בשילוב של שוקולד לבן, פטל וטעם אגוזי, מבית Ness Kitchen.
עוגה המבוססת על בצק עלים וקרם וניל (קרם פטיסייר) הידועה כבר מסביבות המאה ה-17 וישנם אזכורים של מתכונים בספרים משנת 1651.
מקורה של העוגה בגרמניה והיא מבוססת על קינוח שהיה נפוץ בחלק הארץ בדרום מערב גרמניה שנקרא היער השחור (השוורצוואלד).
מקור העוגה הוא בגרמניה, שם היא נאפת לקראת חג המולד. עוגה חגיגית ועשירה בפירות יבשים.  
עוגת פירות יבשים של רולדין לכבוד טו בשבט.
עוגה חגיגית ועשירה בפירות יבשים, שקדים ואגוזים.
אשתי מירב משוגעת על שוקולד ומרציפן, והעוגה הזו מוקדשת לה. מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל. לקבלת עוגה מרשימה במיוחד השתמשו בתבנית בצורת קשת (כמו בתצלום) - להשיג בחנויות המתמחות…
עוגת אגוזים המורכבת מאגוזי לוז, מלך ופקאן, ללא גרם אחד של קמח.
שטרודל התפוחים המפורסם של קונדיטוריית הנשיקה בזכרון יעקב.
עוגה יפהפייה, מרשימה וקלה להכנה – שילוב שאני אוהבת במיוחד.
עוגת תפוחים המוגשת הפוך, לצידו של כדור גלידה מבושם.
עוגת הדבש המסורתית של רשת הקונדיטוריות "רולדין".
עוגת דבש מתובלתעם ניחוחות של תבליני מסאלה, מבית היוצר של קונדיטוריית רולדין.
עוגה חגיגית ומיוחדת בעלת שכבות אדומות לבנות עם הרבה שלבי הכנה, אך שווה את המאמץ.
עוגת הדבש המצויינת של מאפיית לחמים. אפשר להכין או ללכת לקנות. בכל מקרה לא תתאכזבו.
עוגת בבקה דבשית ועשירה מבית היוצר של מאפיית לחמים.
עוגת דבש ארומטית ומתובלת בטעם חלבי מתקתק.
עוגת תפוחים עשירה מתובלת בטעמי ברנדי, במיוחד לחג, מבית היוצר של טאטי לחם.
עוגת הדבש הנפלאה של קונדיטוריית טאטי לחם.
חמצמצות התפוחים שוברת את המתיקות של הדבש והתוצאה היא עוגה רכה ועשירה אך לא כבדה. במהלך האפייה התפוחים "צפים" ועולים אל מרכז העוגה, מתרככים וסופגים לתוכם את טעמי הדבש והקינמון.…
עוגת דבש בשילוב שוקולדי מתוק, מבית היוצר של הבליקר בייקרי.
עוגת דבש מסורתית בשילוב מדליק של דבש עם חלבה. מבית היוצר של הבליקר בייקרי.
עוגת הגבינה שהיא חובה בשבועות, ועכשיו בגירסא נטולת סוכר.
טרמיסו מנצח מבית קפה רינגלבלום, חווית גורמה לצד תרומה לחברה.
שילוב נפלא של שוקולד וגבינה לכבוד שבועות.
הגירסא של אידלסון 10 לעוגת גבינה אפויה. היופי מדבר בעד עצמו.
עוגת סופלה משמש של השף מירב פילמן.
עוגת גבינה של קונדיטוריית בן עמי, מצופה בציפוי שמנת לבן בוהק.
עוגת גבינה בסגנון אוסטרי, גבוה ויפיפיה.
עוגת גבינה אפוייה, של פעם, הכי סטנדרטית והכי טעימה.
שימו לב: מתחילים בהכנה יום לפני ההגשה בקירור העוגה למשך לילה.
העוגה הזו מאד פופולארית בצרפת, הוואריאציה הזו ממולאת במוס שוקולד לבן, פירות אדומים וקוביות אפרסק. אם משתמשים בביסקוטים מוכנים ההכנה הופכת למשחק ילדים. מוס השוקולד הלבן הוא מתכון מצוין בפני…
קרמשניט או כפי שהיא מכונה בצרפתית מילפויי (אלף עלים) הינה אחת העוגות הפופולאריות בצרפת. את העוגה הקלאסית מכינים שכבות שכבות של בצק עלים על בסיס חמאה וקרם מוסלין בטעם וניל.…
המתכון הזה קרוב מאד לליבי, הוא רענן ומלא אנרגיות של קיץ, טעמו ייקבע במידה רבה מאיכות הפירות. זהו תחליף חגיגי ומרשים לסלט פירות ויפתיע את אורחיכם במשב קריר של מתיקות.
עוגת גבינה קלאסית כמו של פעם, בשילוב מנצח עם שוקולד לבן.
עוגת גבינה ממש כמו פעם... לבנה וצחורה, והכי טעימה...
גם לדיאטה מגיע לחגוג את חג השבועות. לכבוד החג: עוגת גבינה דיאטטית מבית בית ספר בישולים.
קראמבל תפוזים פריך על עוגת גבינה עשירה, בדיוק מה שצריך בשביל החג.
המתיקות של העוגה, מאוזנת עם חמיצות ורעננות הלימון. שילוב מתוק.
עוגת גבינה מיוחד לחג, מבית היוצר של בי"ס בישולים.
עוגת גבינה בשילוב מיוחד של טעמים, במיוחד לכבוד שבועות.
עוגת הגבינה של מאיה, מתוך הספר "מנת היום" של מאיה דרין.
השילוב הקלאסי - גבינה עם שוקולד לבן, תמיד עובד.
עוגת גבינה אפויה עם ריבת חלב המקנה לה מרקם קרמי, צבע ומתיקות אופיינית ל"ריבה" הארגנטינאית.
כשחומרי גלם משובחים כמו גבינה ושוקולד נפגשים בעוגה הם הופכים את השלם לגדול בהרבה מסך חלקיו.
גבוהה, חגיגית ויפיפייה - עוגת גבינה קרה בציפוי פירות יער היא המלכה הבלתי מעורערת של חג השבועות. מכינים יום מראש.
Thurgauer Apfelkuchen - תפוחי עץ הם בני בית בשווייץ.
אין כמו שילוב של שקדים עם שוקולד לבן. תפור על פסח, אבל טעים גם בשאר ימות השנה...
עוגה מבית היוצר של מיקי שמו, מתאימה בדיוק לפסח, אבל לא רק...
עוגת תפוחים עסיסית, מתאימה גם לפסח, של קונדיטוריית בן-עמי.
עוגת שוקולד שוקולדית במיוחד מבית היוצר של השוקולטיירית-קונדיטורית סיגל קרפל.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר