• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > מתכוני שוקולד

מתכוני שוקולד

מתכון לבלינצ'ס מיוחדים ושוקולדיים במיוחד!
שילוב השוקולד עם פלפל חריף הפך לטרנד. 
פנקוטה דולסה ומרמלדה אקזוטית- מתכון מהיר וקל הכנה.
העוגה נאפית בתוך תבנית עם מים חמים לקבלת מרקם פאדג'י – לח ונימוח במיוחד.
עוגת שוקולד כמו שצריך לחג הפסח – רכה, עשירה ונהדרת.
עוגה נפלאה על טהרת השוקולד ללא קמח וללא תחליפים. מתכון מתוך מגזין הגורמה הכשר החדש "בופה".
קינוח מעט מורכב, אך שווה את ההשקעה למי שאוהבים.
לקראת הוולנטיין דיי- מתכון לפונדנט שוקולד ברוטב שוקולד ודובדבנים.
קינוח מעט מורכב, אך שווה את ההשקעה.
עוגת שקדים עם קרם שוקולד ומלח- שמעניק טוויסט לא שגרתי. מתכון מתוך הספר "יש מקום בעיר התחתית".
הר געש של שוקולד, קינוח מרשים לסיומה של ארוחה. היתרון שלו הוא באפשרות להכין אותו גם פרווה ועדין לשמור על טעם נהדר.
מתכון raw food של בראוניז שוקולד עשירים.
מתכון raw food של סירופ שוקולד.
שוקולד ואלכוהול - מתכון לפאי שוקולד מריר ושוקולד לבן בשילוב בירה.
מתכון מתוך הספר "טעמים ישראליים".
נמסיס שוקולד - מתכון משכר למכורי השוקולד! העוגה אינה מכילה קמח, לכן מתאימה גם לאלו הנמנעים מאכילת גלוטן.
עוגת בראוניז - גם בגרסה ללא סוכר.
סופלה שוקולד - מתכון רומנטי לכבוד ט"ו באב.
גרסה משעשעת לנקניק שוקולד מתוק עם מספר מרקמים מקוריים, של כריסטוף מישלאק.
מתכון נפלא של אורן גירון מבית "עושים בישול".
מתכון לזיגוג שוקולד מתוך סדנת קישוטי שוקולד שהתקיימה במסגרת קורס הקונדיטוריה של מנטקה.
מתכון לפרלין בזיליקום מתוך קורס הקונדיטוריה של מנטקה.
מתכון מפנק לפונדו שוקולד של Art deCoco.
טראפלס מפנקים במיוחד למי שאוהבים...
פרלינים מיוחדים במילוי בטעם של גראפה, העושים שימוש בכדורי שוקולד לבן מוכנים של ולרונה.
פתרון קל ומדהים לקינוח מתוקתק, שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים!
בראוניז דחוסים ומפוצצים שוקולד. למכורים...
לבבות שוקולד מפנקים ומתוקים, מתאים במיוחד לחג האהבה אבל לא רק..., מתוך הספר "מנת היום" של מאיה דרין.
כדורי שוקולד מהירים וקלי-הכנה. אם מכינים את הכדורים עבור ילדים מומלץ לוותר על הברנדי ולהמירו בחלב. לגרסה פחות מתוקה אפשר להפחית 25 גרם (1/4 שקית) אבקת סוכר מהמתכון.
בראוניז, הקינוח שאי אפשר לא להצליח איתו! עכשיו בגירסא כשרה לפסח.
אחד הקינוחים המבוקשים ביותר של רשת הבליקר בייקרי, שכולו שחיתות של שוקולד...
שלא כמו במתכוני סופלה אחרים, הדורשים הקצפת חלבונים וקיפול ממש לפני הכניסה לתנור, מתכון זה מאפשר לסיים את ההכנות עד יומיים לפני ההגשה, מה שהופך אותו לפרקטי מאוד לשימוש באירועים.
שמם של הטראפלים ניתן להם מהדמיון שלהם לפטריות הכמהין-טרוף ולכן הכדורים לא צריכים להיות סימטריים או זהים לזה אלא להיפך.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר