• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > מתכוני קישים ופשטידות

מתכוני קישים ופשטידות

פשטידה בריאה עם שילוב מיוחד של מרכיבים.
מקור הקיש בחבל לורן הצרפתי, והוא מורכב מבצק פריך ומלית מביצים, שמנת, גבינות וירקות. את השמנת מחליף כאן יוגורט כבשים, בתפקיד הירקות מככב הבצל הסגול וגבינות קממבר ופיקורינו נותנות את…
מתכון לפריטטה תפוחי אדמה וקשקבל.
מתכון למיני פשטידות תרד, המתאימות כמנת פתיחה או אפילו כנשנוש בפיקניק.
מתכון לקיש פלפלים וגבינת עיזים צבעוני.
מתכון לקיש ברוקולי, אותו אפשר לפתח לטעמים נוספים.
קיש בניחוח רוזמירין, משולב עם גבינות עיזים, חהכי חגיגי שיש, מבית בן-עמי.
עידו רוטמן, שף רשת רולדין:  "חג שבועות מחזיר אותי לביקורי ילדות בקיבוצים, חגיגות הקציר והמים, ומאפשר לי לשחזר את מתכוני המשפחה ולשדרג אותם באמצעות הגבינות האיכותיות שזמינות היום בשוק. קיש…
מאפה העשוי מנקניקי פילו מגולגלים במלית עגבניות, אורגנו, זיתים וגבינות.
מאפה פלפלים ומנגולד עם בסיס בצק פריך וגבינות.
לכבוד שבועות: קיש ברוקולי מבית הבליקר בייקרי.
לכבוד ארוחת חג השבועות, קיש בסגנון ים תיכוני, עם פלפלים קלויים וגבינת עיזים. הרגישו חופשי לגוון בסוגי הגבינה, או בסוג הירק.
אל נא תוותרו על זרעי הדלעת, שמוסיפים המון. אם רוצים, אפשר להשתמש בגבינה בולגרית בעלת אחוזי שומן נמוכים יותר. במקום זרעי דלעת ניתן לעטר את הפשטידות בצנוברים או גרעיני חמנייה.…
הצנוברים מהווים תוספת פריכה ומשגעת. במקומם אפשר להשתמש בזרעי דלעת או גרעיני חמנייה. אם רוצים, אפשר להשתמש בגבינה בולגרית בעלת אחוזי שומן נמוכים יותר. חימום מומלץ לעשות בתנור ולא במיקרוגל.
גבינת הפטה והשקדים הם שני חומרי גלם שכיחים במטבח הים תיכוני, והשילוב שלהם פשוט מנצח.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר