• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > כתבות >> > חדשות הקונדיטוריה

חדשות הקונדיטוריה

שבועות 2015- השנה החלטנו פה אחד, ששבועות הוא החג הכי טעים בשנה. נרגשים במיוחד, יצאנו לבדוק מה מציעות הקונדיטוריות המובילות.

אז איך חוגגים את פורים בקונדיטוריות השונות? עם אוזני המן מעולות! והמון!

מי לא מכיר את עוגיית המקרון? עוגיה קטנה ויוקרתית שכבשה בסערה את קונדיטוריות פריז והפכה לסמל של איכות ללא פשרות.

 

בתוך כל אווירת החג וההכנות הקדחתניות, לפעמים לא נשאר מספיק כוח גם לקינוח. הנה כמה המלצות חמות, מה כדאי לקנות ומהיכן.

חם... מתחמם... לוהט...ועכשיו קר ובריא!

רשת גלידריות הסופר פרימיום, אייסברג, מתרגשת להציג:

קו חדש של גלידות טבעוניות משובחות וטעימות להפליא!

 

שף קונדיטור Yann Duytsche הגיע לישראל להעביר סדנה לצמרת הקונדיטורים של ישראל

שיטוף פעולה של קבוצת בנות האולפנה של "מבשרת ברוך" עם גלידות שטראוס

כי גם בפסח אפשר למצוא מאפים כשרים וטעימים.



פורים 2014, מוכנים? יצאנו לדרך!



אז כל שנה אנחנו מתחבטים שוב איך לגשת לצרה הזאת שנקראת "סופגניות"! הנה הטיפים שלנו, כדי שלפחות לא תצטרכו לתהות לגבי איכות הסופגנייה שאתם עומדים לאכול.

לקראת החג הראשון בשנה, יצאנו לבדוק ולטעום, מה הכינו בשבילכם הקונדיטוריות ברחבי הארץ, חזרנו עם המלצות!

הקונדיטורים הטובים בארץ והשוקולד הטוב בעולם נפגשים לפסטיבל של קינוחים חד פעמיים.

 


בהמשך לפעילות המוצלחת בשנה שעברה, גם השנה תעמוד פעילות תנובה לחג בסימן "מבשלים שבועות תנובה". 

 


המותג תפוצ'יפס משיק את הגרסא הישראלית למבצע "מה הטעם".

 


שבועות 2013 באתר מנטקה - לקראת בואו של החג הכי טעים בשנה, יצאנו לבדוק מה מציעות הקונדיטוריות המובילות.

נציגת בית הספר הקולינרי הטוב העולם Le Cordon Bleu (קורדון בלו), תגיע לישראל בכדי לאתר תלמידים חדשים.

אם המן היה יודע איזה כבוד עושים לאוזניים שלו במדינת היהודים... מבחן הטעימות של מנטקה יוצא לדרך!

הקונדיטור מיקי שמו יעביר את הסדנא המרכזית בכנס איגוד הקפה המקצועי שיתקיים ב"ארמונות הרודס" אילת.

אז אם כבר לחטוא ולהקריב אין ספור קלוריות, רצוי שאותה סופגנייה תהייה שווה את זה! מנטקה קיבצה עבורכם רשימת כתובות בהן תוכלו למצוא את הסופגניות ששוות כל ביס!

לרגל השקת טעם חדש של שוקולד "ולרונה", התקבצו מיטב הקונדיטורים והשוקולטיירים בארץ להכנת המנה השוקולדית שלהם.

מנטקה רוצה לעדכן אתכם שנפתח בית ספר חדש לאומנויות הבישול - "דן גורמה"- במרכז הקולינרי הגבוהה לאמויות הבישול.

לקראת ראש השנה חשבנו כיצד ניתן לעשות משהו מיוחד בקבוצה, שיהיה לנו כיף לעשות ביחד. החלטנו לארגן מבצע תרומה מיוחד שהוא כולו מעשה ידינו. פרוייקט שבו אנחנו, קבוצת "עיצוב עוגות מקצועי" נשתף פעולה ונכין יצירות משלנו. קראנו למבצע: "מתוק לכולם"!

לקראת החג הכי חגיגי בשנה, יצאה מנטקה לבדוק מה מציעות הקונדיטוריות המובילות.

אליפות ישראל לקינוחים יוצאת לדרך...

שישה שפים מובילים יוצרים גלידות חדשות עם אייסברג לקראת הקיץ.


מבשלים 2012 - תערוכת הבישול והאפייה הגדולה לקהל ה foodies.

 


לקראת בואו של החג הכי טעים בשנה, יצאנו לבדוק מה מציעות הקונדיטוריות המובילות.

כתובות של חנויות לממכר חומרי גלם משובחים הן הכרחיות בפנקסו של כל קונדיטור.  

אם המן היה יודע איזה כבוד עושים לאוזניים שלו במדינת היהודים... מבחן הטעימות של מנטקה יוצא לדרך!

"ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות..." - עבור רובנו, ט"ו בשבט מזוהה עם פירות יבשים יותר מאשר עם האילנות והנטיעות. לשם כך, יצאנו לבדוק מה מציעות הקונדיטוריות לחג.

מי זוכר מה היה על מדף האפייה בסופר לפני מיימונס?

השנה הנושא הכללי של התחרות הוא ארבע העונות. מתוכו בחרנו את "שלכת בסתיו".


<< התחלה < קודם 1 2 הבא > סיום >>
עמוד 1 מתוך 2

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר