• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > כתבות >>

כתבות

כתבות

בואו נשחק משחק: אנחנו נגיד מילה, אתם תזרקו את הדבר הראשון שעולה לכם לראש: "מנגו"!

נענע – המרענן הרשמי של הקיץ

שוקולד לבן – הכבשה השחורה-לבנה של המשפחה

קרמל – קסם מתוק

חטיפים מלוחים – כי מלוח זה המתוק החדש

כחומר בן שלוש!

ריבה לי, ריבה לי, ריבה לי חביבה

טעים ומתאים ללו"ז!

5 דקות מכפר סבא - סדנת פטיפורים בפקאל'ה

זו כן כוס התה שלי

קשיו, או הזרע שרצה להיות אגוז

קינמון, או הבושם הכי טוב של הטבע

לבלבו אגס וגם... עוד אגס

שתהיו לענב ולא לצימוק!

פסיפלורה – אל תסתכלו בקנקן.. או שכן?


 הדובדבן שבקצפת!

מקל הקסם - וניל!

שיבולת שועל- הרבה יותר מרק דייסה

אין דבר, מחר נקנה עוד אבוקדו...

סוף עונת התפוזים!

תפוח הזהב, תפוח הזהב!

היכונו לחודש כתום במיוחד... כי החודש במנטקה עושים כבוד גדול למלכי החורף, הזהב של הטבע, קפסולות הויטמין-C הכתומות – התפוזים!

 ט"ו בשבט הגיע – חג (לאילנות) לשקדים!

כשהכרזנו על השקד ככוכב החודש של פרוייקט "כחומר ביד הבלוגר", ידענו שיש כל כך הרבה סביבו, והחלטנו לכתוב כתבה אישית רק עליו!

 

תותים – במקום עוד מכונות של מלחמה 

הם אדומים, יפים, רומנטים, מצטלמים נהדר ובעיקר טעימים!

קבלו מאיתנו מעל לעשרים מתכוני תותים נהדרים.

הם מתוקים, קטנים ושוקולדיים. לחלק הם טעם של נוסטלגיה מילדות ולחלק מציאות יום יומית!

אז מה ניתן לעשות עם חטיפי השוקולד חוץ מלאכול אותם?

הוא משמש כמזון העיקרי ליותר ממחצית מאוכלוסיית העולם כמנה עיקרית, כתוספת, בתוך ומרק ובעצם איך לא?
אז למה שאורז לא יהיה גם קינוח???

פקאן נולדתי!
אז לא בדיוק, אבל זה אחלה של אגוז ולנו יש מתכונים מהממים שמשלבים אותו בתוכם.

הוא קטן ושזוף, יכול להיות יבש, לח או טרי ואפילו לא צריך להוסיף לו סוכר.

תמרים תמיד היו ותמיד יהיו הפרי הכי ישראלי!

 


מעוגות ועוגיות, לתה, דרך סושי ועד לספייס גירלז!

הג'ינג'ר הוא תבלין מיוחד החולש על לא מעט תחומים קולינריים. ולא רק...

 


בבית Fein Cook - בית לחדשנות קולינרית, מאמינים כי לבשל באהבה ולהצליח - כל אחד יכול!

אתם מכירים אותו די טוב – הוא פרי הדר חמוץ וצהוב. הוא בריא, מלא במיץ, אבל גם בגרעינים.

הוא יכול להתאים לקינוח, כגרידה, אבל גם בסלט. אה, ומכינים ממנו לימונדה, כי קיץ עכשיו.

ניחשתם נכון – זהו הלימון!


ריבת חלב – קפיצה קטנה לארגנטינה

בננה – פצצת אנרגיה צהובה!

<< התחלה < קודם 1 2 3 4 5 הבא > סיום >>
עמוד 1 מתוך 5

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר