• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי

ספרים, מגזינים ובלוגים מומלצים

האם תרצו להושיב במו ידיכם דוב פנדה על העוגה, או היפופוטמית מגונדרת?
האם תרצו לערוך פיקניק של דרקונים או מסיבת פיג'מות של זברות על עוגת יום ההולדת?

את כל אלו ודמויות אחרות תוכלו ללמוד להכין בקלות רבה בעזרת הספר החדש של טל קרן כץ ורוני אורן.

"יש מקום בעיר התחתית" הוא ספר של געגוע - געגוע לעבר, געגוע למסורת שכבר לא פה, לאנשים מיוחדים, לעיר תוססת ביום ובלילה ובעיקר לנחמה שאוכל טוב באמת מעניק.

100 העוגות הטובות של על השולחן- ספר המקבץ את המיטב שנאסף במערכת בשנים האחרונות.

"שבתות וחגים" - החדש של מיקי שמו הוא בהחלט אחד הספרים היחידים שהובילו אותי אל המטבח מידי עם כניסתם לביתי. ניחוחות האפייה מילאו את הבית, והשמחה הייתה רבה.

האוסף המתוק של על השולחן הוא ספר שמתאים לכולם: יש בו קצת מהכול: מוסים, קינוחי רושם, עוגיות ועוגות ביתיות, מתוקים מסורתיים לחגים ושמרים כמובן, אני משתמשת בו כבר שנים, ונהנית לתת אותו כמתנה.

אני אוהבת ספרי בישול, ולא רק ספרי קונדיטוריה, יש לי מקום בלב (ועל המדף) לכולם. לפעמים שווה לקנות ספר אפילו בשביל מתכון מוצלח אחד, תמונה יפה או סיפור מעניין.

פיטר ריינהארט הוא אחד האופים הנחשבים ביותר בעולם. בין הפעילויות הרבות הוא גם כותב בלוג מפואר על כל תחומי האפייה. מומלץ בחום!

ספר מתכוני השוקולד של על השולחן , שנקרא פשוט "שוקולד" מאגד בתוכו אוסף מתכונים גדול ומגוון, שתרמו מספר קונדיטורים ושוקולטיירים.

ספר בישול חדש הוא דבר מלהיב ומשמח, ספר אפייה חדש אפילו יותר. אין דבר כזה ,יותר מדי ספרי בישול ואפייה, ואני אחת שיכולה לרכוש ספר אפילו בשביל מתכון אחד שמעניין ומושך אותי לנסות.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר