• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי

גלידריות מומלצות

חברים להתעורר! טבעונות איננה סגפנות! מהיום אפשר להתענג על גלידה, ואני מתכוונת לגלידה מצוינת.

רשת אייסברג יחד עם הקונדיטור שלה, עמיר האוז, הרימה את הכפפה ופיתחה לנו מגוון רחב מאוד של טעמים של גלידה טבעונית.

בשורה נהדרת לטבעונים, לשומרי כשרות ולנמנעים מחלב!

 

במרכז רוטשילד, בלב ליבה של העיר ראשון לציון, נמצא כבר שלוש שנים מקום קטן ומקסים המושך אליו אנשים רבים - גלידריית דולצ'ה דה לצ'ה.

האמת שהיו לי תוכניות אחרות לסיקור הגלידריה האחרונה של הקיץ, אבל אז אחותי אמרה שאני חייבת לבדוק את הגלידריה החדשה בנמל קיסריה ...

אל תוותרו על גלידת הטופי - דבר כזה עוד לא טעמתם!

דידה, כי ככה ילדים אומרים כשהם רוצים גלידה, ומכאן הכל התחיל...

אי אפשר להתחרות באווירה של נמל ת"א, מקום הבילוי המועדף עלי. ב"שקד" תוכלו לצנן את האווירה אף יותר, עם מאווררים גדולים, רוח של ים, ולא פחות חשוב... גלידה קרה וטעימה!

ב"אניטה" רמת הטריות היא מהמוקפדות שהכרתי: בכל יום קמים האחים, ניר ועדי, ב-05:00 בבוקר ועומלים על טעמי הגלידה שיוגשו באותו היום. מיותר לציין שלא יימכרו לכם גלידה שלא יוצרה באותו היום!!

בין העץ מרובה העיניים, לבין מכשפה על מטאטא נמצא מגוון רחב של טעמי גלידות מהאגדות...

כשהגענו לדולצ'ה מלודי, די מהר הבנו שהגלידה מעולה. אלדו - האיש והגלידה - כל יום מ-4 בבוקר קולף פירות טריים ורוקח טעמים. הגלידה מצויינת, אבל חכו שתנסו את הסורבה...

אז הלכנו לבקר בגלידריית ד"ר לק המפורסמת. מתביישת לומר - בפעם הראשונה. כדי לכפר על הבושה, נכנסנו ישירות לסניף הדגל ביפו, כן, ההוא ליד השעון.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר