• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי

פיצריות מומלצות

אם עד עכשיו חשבתם שמקשטים רק עוגות ימי הולדת, אז כנראה שעוד לא הגעתם לפיצה ג'יאנט.

"להעסיק אנשים עם מוגבלויות זה בדיוק כמו להעסיק כל אחד אחר. לכל אחד יש את גבולות שלו".


טאנטי באצ'י, נשיקות רבות, על לוגו שמזכיר מפת משבצות כחולה כמו במסעדות הטובות הפזורות ברחבי איטליה, עם טבחים שחובשים כובעי טבח כמו באיטליה ופותחים את הבצק ביד בטכניקה עתיקה ... בטאנטי באצ'י מובטחת לכם חוויה איטלקית אמיתית.

פיצרייה עם אווירה פלורנטינית צבעונית שלא נחה לרגע. אף פעם לא משעמם...

בית המאפה הופך לפיצריה משעה 16:00 ועד 22:00...

ממש לפני הכניסה ליישוב כפר ויתקין, פונים ימינה בכיכר ומגיעים לשבתאי. שילוב מדוייק של גבינות צאן ובזיליקום על פיצה דקה לצד בירה משובחת מהחבית...

לפני כ-5 שנים עלה הרעיון למזג בין שני המאכלים אולי הכי פופולריים - גלידה ופיצה.

עד לפני שנתיים, הייתה "גוסטו" פיצריה קטנה בשכונת מונטיפיורי בתל אביב...

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר