• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > מומלצי מנטקה >> > קונדיטוריות/מאפיות

קונדיטוריות/מאפיות מומלצות

"בית קפה, קונדיטוריה קטנה, גלריה לעת מצוא ...."

גיא, קונדיטור ביישן, ויעל, אשתו, מלצרית מלידה, פתחו את "גיא ויעל" כדי שלכם ולכן יהיה איפה לשבת, לשתות קפה, לאכול משהו טוב, או לקנות איזו עוגה טובה הביתה.

מוזמנים לבוא עם או בלי ילדים, כלבים, חברים. 

הרחק מהשאון של העיר, בחיקה של נחלה מוקפת אקליפטוסים, נמצא קפה בריוש. זוהי פינת חמד המציעה מגוון של ארוחות בוקר ומאפים טריים באווירה נעימה. 

באחד משיטוטיי בפייסבוק הופתעתי לגלות קונדיטוריית עילית באזור התעשייה של עמק חפר, רצתי לבדוק במה מדובר.

Ness פטיסרי נפתחה מתוך צורך ורצון להביא את בשורת הפטיסרי לירושלים.

קונדיטוריה קטנה ומטריפה בטעמים וריחות נוסטלגיים.

מהי בית לחם? לפי התנ"ך, נולד שם דוד המלך. לפי הברית החדשה, נולד שם ישו. אבל לפי שף בולנג'ר רמי קרדי, נולד שם לחם טרי ומשובח, כל בוקר. והבשורה הזו היא מאפייה חדשה ומצוינת בצפון הישן של תל-אביב.

את הראיון עם שחר בן ארויה, בן קיבוץ משמר השרון ומייסד 'לחם שחר' ניהלתי בעמידה בתוך המאפייה אפופת הקמח כשמסביבי שלושה מלושים שעובדים במרץ ושלושה אופים שעובדים את הבצק במקצועיות.

נכנסים לקיבוץ מגל, נוסעים ישר, פונים שמאלה, ושם, ליד בתי הילדים והמרחבים הירוקים מגלים קונדיטוריה קטנה ומשובחת

אוסנת סופר, כלכלנית שגרה בכפר חגלה שבעמק חפר, החליטה בגיל 40 לעזוב את תחום העסקים הנוח והמתגמל וקפצה לחיי הקונדיטוריה.

חבוש בכובע ברט צרפתי, הוא מביט בעיני לקוחותיו כשהם מריחים את הפרוסה המוגשת להם, כשהם טועמים את הלחם הטרי. "אין כמו לראות את ההנאה שלהם" הוא מסביר בחיוך.

מוצרי הקונדיטוריה של גרציא פשוט מצויינים, נטולי יומרות וקישוטים, פשוט דברים טובים.

אגדת לחם היא חלום שנרקם למציאות. פירור אחר פירור, התהוותה למאפיה ממשית מלאה בריחות, טעמים ומרקמים.

קונדיטוריה, בית קפה וחנות קטנה ומטריפה – או בקיצור: משק שיקלר.

בלב רחובות מסתתרת לה קונדיטוריה, קטנה, שקטה ולא בולטת באופן מיוחד, אבל בשביל דברים טובים, צריך לדעת מה מחפשים...

מתברר של"צמה" יש לקוחות קבועים, כאלה שלא מוכנים לוותר עליה...

"אחיות שאולוב" "shaulov sisters" – פטיסרי בוטיק של מתוקים ומלוחים, בניהולה של השף קונדיטור מירב שאולוב.

מאפה ליאון הוא סיפור ותיק, סיפור שמתגלגל כבר ארבעה דורות אחורה ומתחיל בסבתא, סבתא ג'ולי...

כבר מהשם של המקום אפשר להבין כי הגענו למקום שונה.

כששואלים בתי קפה בעיר מהיכן המאפים המדהימים שהם מגישים, ברוב המקרים התשובה תהייה זהה - מ"הקונדטוריה של גל" וכך הגעתי אליו גם אני.

ברגע אחד של חשבון נפש, החליט שזה הזמן לקום ולעשות מה שהוא באמת אוהב והבחירה נפלה על קונדיטוריה.

המוטו של תומר בלס הוא שמה שנעשה - נעשה הכי טוב. הכל או כלום! 100% ללא פשרות.

בית הקפה - פטיסרי נקרא על שמה של בתם הבכורה נעמי המכונה, בין שלל שמות החיבה שלה, נומילי.

ירושלמים, אצל גליה כבר ביקרתם?? אחרי שתקראו את הכתבה אני בטוחה שתבקרו גם אם אינכם ירושלמים!

Baker's - מאפיית בוטיק בסגנון אירופאי ובעיצוב כפרי של המקום.

במאפיית טלר מתמקדים באפיית לחמי מחמצת בשיטות מסורתיות, התפחה איטית של הלחמים ואפיית בתנורי אבן.

ההתמחות של "קייק ארט" היא המאפים...

אמנם לא מדובר בקונדיטורייה, אבל ברגע ששמעתי שערן שוורצברד הוא השף קונדיטור של מסעדת קיטשן מרקט, הבטחתי לעצמי שאני חייבת לבקר שם ולבחון את הקינוחים המרהיבים שלו מקרוב.

"מהו קיורטוש?" שאלתי, תוך סקירת המקום במהירות, מנסה להבין מהו אותו קונוס בצק הנמכר שם.

הקונדיטוריה מתאפיינת בסגנון צרפתי עם נגיעות ניו-יורקיות ודניות. המקום מעוצב בקפידה והאווירה קסומה וביתית.

במורד רחוב שלומציון המלכה במרכז הסואן של ירושלים הבירה, כבר יותר מ- 40 שנה, יש קונדיטוריה ובית קפה בסגנון מזרח אירופאי שוקק חיים.

אורנה פורת זילברברג למדה קונדיטוריה ואפיה בצרפת במשך 7 שנים ואת התוצאות ניתן לראות כאן בכל יום.

בלב אזור התעשייה של בנימינה, קרוב לתחנת הרכבת תוכלו למצוא מאפייה נהדרת בסגנון כפרי שמגישה מגוון גדול של מאפים בשילוב ממרחים מצויינים וקפה משובח.

בייקרי שכונתי שמעוצב ממש כמו גלריה - גלריית מאפים ומתוקים.

תושבי רחובות כבר יודעים את הסוד, ברחוב אחד העם מתחבאת לה אחת הקונדיטוריות הטובות בארץ, בסגנון צרפתי אותנטי...


קונדיטוריית "דלאל" הייתה ונשארה אחד המקומות היותר איכותיים שמוצעים בתל אביב.

ודאי כבר הבנתם שאני חובבת מתוקים מושבעת, על כל המשתמע ולכן החלטתי לבחון הפעם את המתוקים במקום ולהניח למלוחים לביקור הבא...

לאחר סקירה חטופה של המאפייה המדליקה הזו, הייתי חייבת לעבור לחלק הכי אהוב עליי, שגם הכי קשה עבורי: לבחור!!!

האמת, בכל פעם שאני פוסעת לעבר הבייקרי, תחושת פרפרים מלווה אותי. מעיין התרגשות בלתי מוסברת שלעולם אינה דועכת, למרות אינספור הפעמים שביקרתי שם.

בכל פעם שאני מגיעה, משתרך לו תור ואלו העומדים וממתינים לגמרי יודעים למה.

מרגע הפנייה מהמדרחוב העתיק לחצר הקסומה ועד לכניסה לחלל המעוצב בקפידה, בכל צעד מרגישים את זכרון יעקב של הסיפורים.

בוקר אחד, קפצתי לסניף קרליבך של "חמדה עוגות" על מנת לפגוש את חמדה בידרמן - האישה והאגדה, שעומדת מאחורי הכנת עוגות השמרים הטובות בעיר.

המוכרת במקום הבחינה מייד בחיוך הרחב שעל פניי ובאדיבות רבה ניגשה וסיפרה לי על המוצרים...

במרכז רחוב פרישמן הסואן, מסתתרת לה מאפייה שכונתית ואינטימית, עם מגוון עצום של לחמים, לחמניות ועוד מיני מאפים משובחים.

לאחר 15 שנות קריירה בוול סטריט, החליטה נטע קורין לעזוב הכל ולעלות לארץ.

אי אפשר להתעלם מריח המאפים החזק והדומיננטי שמקבל את פניי האורחים במאפיית "לחמים" בניצוחו של אורי שפט ברח' החשמונאים בתל אביב.

הקונדיטור שמאחורי הבליקר בייקרי הוא אורן בקר, קונדיטור עם ידע נרחב, וניסיון רב מאוד מהארץ ומחו"ל, ולכן הסתקרנתי במיוחד לטעום מהעוגות...
את מזרין הכרתי לראשונה מסיפורים... כמובן שניצתה סקרנותי ובאתי לבקר ולטעום – היה טעים.

לאחר שנים של עבודה בעסק המשפחתי, החליטה סיגל קרפל להגשים חלום ולהפוך לקונדיטורית.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר