• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > מתכונים >> > לחמים ומאפים מלוחים

לחמים ומאפים מלוחים

לחמים ומאפים מלוחים
שלישי, 29 יולי 2014 13:53

לחמניות אגוזי לוז עם קמח אורגני מלא מאת השף ארז קומרובסקי

חמישי, 05 יוני 2014 14:25

מאפינס טעימים, קלים ומהירים להכנה, ומתאימים לכל המשפחה

ראשון, 01 יוני 2014 00:45

פשטידה מהירה ודיאטטית לשבועות בירוק לבן

ראשון, 01 יוני 2014 00:31

מתכון בריא לשבועות - בורקס פילו במילוי גבינה רזה ותרד

רביעי, 15 ינואר 2014 07:00

בדרך כלל אני מכין לחם שיפון משאור, שזמן התפיחה שלו ארוך מאוד. את הלחם הזה אפיתי לראשונה ביום קיץ, וכרגיל מיהרתי. בלי למצמץ, הנחתי את הבצק בשמש והוא תפח מהר מאוד. כך הגעתי לרעיון לאפות לחם שיפון משמרים ולא משאור, כזה שיתפח מהר. ביני לביני אני קורא ללחם הזה "לחם מהיר". אני מת עליו עם הרינג או כבד קצוץ.

ראשון, 08 דצמבר 2013 07:00

לחמניות קטנות המשלבות מתוק ומלוח.

שלישי, 03 ספטמבר 2013 12:00

חלה עשירה בחמאה ומן הסתם יותר "כבדה". אצלנו בארוחת הבוקר של סופי השבוע נפוצה עם מרקחת פירות אדומים. אני אוהב אותה אפילו כפי שהיא...

רביעי, 03 אפריל 2013 07:00

הלחמניות הללו טעימות מאוד לארוחת בוקר. ניצן לשמור בכלי סגור במקפיא ובעת הצורך להפשיר כ- 5 דקות בתנור.

שלישי, 19 מרץ 2013 07:00

לחמניות כשרות לפסח להגשה בליל הסדר עצמו או ביום שלמחרת, בארוחת הבוקר או הבראנצ'.  

רביעי, 12 דצמבר 2012 11:00

בואיקוס הם לחמניות בלקניות עם גבינת קשקבל, שכל יווני או טורקי גדל עליהן.

שלישי, 04 דצמבר 2012 07:00

מתכון לאצבעות פילו קריספיות במילוי גבינה ותרד. 

חמישי, 26 אפריל 2012 07:00

מתכון לחלה נפלאה ואוורירית שנלמדה בשיעור הראשון בקורס הקונדיטוריה של מנטקה.

שבת, 21 אפריל 2012 08:00

מתכון בסיס לפוקאצ'ה של פסטה דלה קזה.

שלישי, 28 פברואר 2012 08:00

מתכון לקרואסון קריספי של אחד מבתי הקפה הידועים והפופולאריים בתל אביב. 

שלישי, 21 פברואר 2012 08:00

מתכון לבריוש עשיר של אחד מבתי הקפה הידועים והפופולאריים בתל אביב. 

רביעי, 15 פברואר 2012 08:00

קטנות ורכות בציפוי פריך וטעים של דגנים מלאים. את השמרים מוסיפים לבצק רק אחרי חצי שעה, כדי לאפשר לקמח לספוג את המים טוב יותר לפני שהשמרים מתחילים לפעול.

ראשון, 05 פברואר 2012 08:00

מתכון ללחם או לחמניות רכות עשירות בפירות יבשים וברוזמרין, מבית "עושים בישול".

שלישי, 31 ינואר 2012 08:00
בצק פריך של בורקיטס עם מלית פיקנטית של סמבוסק. מקבלים מאפה אקלקטי ומיוחד, שיסחוט המון מחמאות.
רביעי, 18 ינואר 2012 08:00

לחמניות רכות ותפוחות מחיטה מלאה, מסדנאת הלחמים של מנטקה בבי"ס בישולים.


רביעי, 11 ינואר 2012 08:00

דגנים בריא עם תערובת קמחים מלאים, מסדנאת הלחמים של מנטקה בבי"ס בישולים.

ראשון, 08 ינואר 2012 08:00

מתכון לטארט תפוחים משובח באדיבות הדס אלבק מקונדיטוריית "לחם טלר" הירושלמית.

רביעי, 04 ינואר 2012 08:00

לחם מלא המכיל 70% קמח מלא, מסדנאת הלחמים של מנטקה בבי"ס בישולים.


שני, 26 דצמבר 2011 08:20

מתכון מקורי ללחם שיצר ארז קומבורבסקי לרגל סדרת הקמחים החדשה של סוגת.

רביעי, 31 אוגוסט 2011 12:11

לחמניות רכות ומצויינות, מבית מאפיית לחמים. הקימל? למי שאוהב...

שני, 15 אוגוסט 2011 11:00

מאפיית לחמים ידועה במקלות הזיתים המשובחים שלה. הנה המתכון מתוך הספר: "המדריך המלא לאפיית לחם בבית".

שישי, 03 יוני 2011 10:58
לחם גבינות מיוחד, שבמקור לקוח מהמטבח הבלוגרי, ונגזר מה"בואיקוס" המפורסם.
רביעי, 25 מאי 2011 15:20

חטיפי לחמניות הניתנים להכנה מראש ולהקפאה. לגירסת "מזונות" ניתן להחליף כוס מים בכוס מיץ תפוזים.

שני, 16 מאי 2011 17:59

לחם מיוחד מתוך הספר "חגיגה ים תיכונית". ניתן להחליף את גבינת העיזים בגבינה לבנה, העיקר שהגבינה תהיה טריה.

חמישי, 12 מאי 2011 19:27

לחידוש עונת החמץ מצורף מתכון ללחמניות משובחות לאירוח או לארוחת ערב קלילה...

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר