• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > בתי ספר לקונדיטוריה

איפה לומדים?

יצאנו לבדוק בשורה חדשה בתחום לימודי הקונדיטוריה.

בית ספר "בישולים" נוסד בשנת 1997, וחרט על דגלו מטרה עליונה: ליצור מוסד לימודים קולינארי שמשלב לימוד טכניקות צרפתיות קלאסיות לצד החדשנות והיצירתיות שמאפיינת את המטבח העולמי העכשווי.

"עושים בישול" חרט על דגלו להכשיר, ללמד ולהעניק ידע מקצועי לכל תלמידיו ברמה הגבוהה ביותר.

נס קיצ'ן הוא בית ספר לקונדיטוריה ולפטיסרי צרפתי, הממוקם בירושלים, ומנוהל ע"י קלוד בן סימון, נטלי בן חיים ויוסי בן דיין.

גליה קונדיטוריה היא קונדיטוריה ובית ספר לקונדיטוריה כשר חלבי ואיכותי בירושלים.

דן גורמה הנו מרכז הדרכה, הכשרה מקצועית והשתלמויות מקצועיות ברמה גבוהה הממוקם בעיר חיפה.

אני נכנסת אל בית הספר "גאיה ברטלה". מיד אני מבחינה במגשים הצבעוניים העמוסים מקרונים. ריח המאפים עולה אל אפי. המטבח עובד בשצף קצף, ונראה שכולם יודעים בדיוק מה צריך לעשות. אני מתרשמת מהשיעור וממשיכה הלאה אל המשרד, לפגישה עם הנס וגלית ברטלה. רק לקראת סוף השיחה אני מבינה שמה שראיתי קודם לא היה שיעור, אלא מטבח פעיל ועובד...

אסטלה - כיתת אומן לקונדיטוריה הוא בי"ס לקונדיטוריה בגבעת שמואל. את בית-הספר הקימה אסטלה, בוגרת בהצטיינות של מגמת הקונדיטוריה בבית הספר Le Cordon Bleu - פריז. בבית-הספר דוגלים בלימוד בשיטת כיתת האומן - קבוצות קטנות של תלמידים ויחס אישי לכל תלמיד.

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר