• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית > כתבות >> > ראיון עם...

ראיון עם...

שף בקר החל את דרכו המקצועית בקורס מטבח ולימודי מגדנאות בבית הספר למלונאות "תדמור". לאחר מכן הגשים חלום ילדות בדמות לימודים בבית הספר המפורסם "קורדון בלו" בסידני, אוסטרליה, אותם סיים בהצטיינות!  במקביל לעבודתו ב-"Bleecker Bakery" מקפיד אורן להשתלם במיטב בתי הספר בפאריז.
tvplay-inv מנטקה מארחת את שף-קונדיטור אורן בקר

השף-קונדיטור, והשוקולטיירית אסטלה תמיד הייתה בעניין של אומנות. היא החלה את דרכה הרחק מן המטבח - כמורה לפסנתר. את הסבת המקצוע עשתה כשהבינה שהקריירה שלה לא הולכת בד בבד עם חיי המשפחה. כך היא הגיעה לקונדיטוריה ובסופו של דבר פתחה את "אסטלה - כיתת אומן לקונדיטוריה".
tvplay-inv מנטקה מארחת את שף-קונדיטור אסטלה

את סיגל הכרתי ממש במקרה. כקונדיטורית טרייה, הייתי צריכה מקום לסטאז'. תחום השוקולד תמיד משך אותי, ולאחר חיפוש קליל באינטרנט, מצאתי שוקולטיירית מדופלמת בתוך קונדיטוריה קטנה ואינטימית בתל-אביב.

האמת? מבחוץ בקושי מבחינים בה. אך מיד כשעוברים את דלת הכניסה, מגלים עולם חדש שמגרה את כל החושים. באחריות.
tvplay-inv מנטקה מאחרת את השוקולטיירית סיגל קרפל

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר