• Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
  • Manteka - אתר הקונדיטוריה הישראלי
עמוד הבית

קורס קונדיטוריה וירטואלי עמוד השער

השיעורים בקורס:

  • חומרי גלם - סוכר וסוכרים
  • טורט - שיעור 1 - אם ביחד ואילו לחוד
  • קרמל - שיעור 1 - סודות הקרמל
  • קרמל- שיעור 2 - סודות הקרמל
  • שוקולד - שיעור 1 - טמפרינג - Tempering
  • שוקולד - שיעור 2 - הכנת גנאש
  • שוקולד - שיעור 3 -..
  • שוקולד - שיעור 4 - פרלינים - מבוא
  • שוקולד - שיעור 5 -..
  • שוקולד - שיעור 6 -..
  • תבלינים - שיעור 1 - הכל על וניל

 

לקבלת עדכונים ומתכונים, הרשמו

באנר